Creative Tastebuds frokost på Café Hack

 

Dag 1 (lokalt, Aarhus og omegn)

  • Røget torsk, saltet rug, estragon ”mos”, syre og urtemayo
  • Røget makrel, tørret tomat, rygeostcreme og jordskokkechips
  • Bacon/ramsløgspølse fra fru Møllers mølleri, ketchup, sennep, friteret løg og syltet agurk
  • Kalveculotte fra fru Møllers mølleri, sauce tatar, hasselnødder og sprøde kartofler
  • Gammelknas fra Unika, hybenmarmelade og løgchips
  • Rødgrød, fløde, nøddekaramel og citronverbena

 

Dag 2 (klassisk dansk med et twist)

  • ”Æg og rejemad”, grillet kæmpereje, vagtelæg, citronconfit, tomatmayo og karse
  • ”Sol over gudhjem”, røget sild, dehydreret æggeblomme, radisecrudite og purløgsmayo
  • ”Dyrlægens natmad”, røget dyrekølle, kyllingeleverparfait, sky og syltet løg
  • Gourmandesskal med hønsesalat og urter
  • Sirius fra Unika, stikkelbærkompot og kernebrød
  • Citronfromage, rosmarincrumble, karamelknas og melisse